Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Champignon, Creme fraiche, Gæstemiddag, Hovedret, Hvidløg, Hvidvin, Parmasan, Risottoris, Rødbede, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Rødbede-risotto

Antal: ca. 4 personer Tid: ca. 40 min Sværhedsgrad: Nem/middel

Det skal du bruge:

  • 250 g rødbeder
  • 250 g champignon
  • 3 dl risottoris
  • 2 dl hvidvin
  • 1 l vand
  • 2 boullionterninger
  • 1 tsk timian
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk cremefraiche
  • 50 g parmesan
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skær rødbederne i tern og kog dem med lidt salt i ca. 15 min.
  2. Imens koges én liter vand med grønsagsbouillon terningerne i.
  3. Svits kort risene i en gryde
  4. Tilsæt hvidvinen og lad det koge til vinen næsten er væk. Husk at røre rundt så det ikke brænder på.
  5. Vandet tilsættes lidt efter lidt til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig. Forsæt med dette, til risene klister og ikke knaser.
  6. Når risene er ved at få en blød konsistens champignon samt 1/4 af de kogte rødbedetern.
  7. De resterende rødebeder blendes til mos.
  8. I rødbedemosen tilsættes knust hvidløg samt cremefraiche.
  9. Kom rødbedemoden over i gryden med risottoen og smag til med salt og peber.
  10. Som det sidste tilføjes parmesanost, for at give retten den sidste cremet finish
    Tip: Server med cremefraiche og stegte svampe.

Indlægsnavigation

Hokkaido og sødkartoffel suppe
ÆggeFRIsalat

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik