Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rød karry med blomkål og linser

Reklame// Le Creuset

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 150 g røde linser
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 chili
  • 1/2 blomkål
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 økologisk citron
  • 2-3 spsk rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 dåse hakkede tomater
  • Lidt olie
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne efter anvisningerne
  2. Imens hakkes løg, hvidløg og chili
  3. Steg på det på panden i lidt olie til løgene er gennemsigtige
  4. Del blomkålen i små buketter og skær peberfrugten i strimler
  5. Kom dette på panden og steg videre
  6. Tilføj karrypasta og skællen fra citronen og steg videre et par minutter
  7. Tilføj kokosmælk og hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter
  8. Tilføj de kogte linser og lad retten simre videre i 5 minutter yderligere
  9. Smag til med citronsaft og salt

Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime

Indlægsnavigation

Vegansk bounty
Fyldte squash

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik