Reklame// Le Creuset

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kog linserne efter anvisningerne
  2. Imens hakkes løg, hvidløg og chili
  3. Steg på det på panden i lidt olie til løgene er gennemsigtige
  4. Del blomkålen i små buketter og skær peberfrugten i strimler
  5. Kom dette på panden og steg videre
  6. Tilføj karrypasta og skællen fra citronen og steg videre et par minutter
  7. Tilføj kokosmælk og hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter
  8. Tilføj de kogte linser og lad retten simre videre i 5 minutter yderligere
  9. Smag til med citronsaft og salt

Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime

Du kan måske også lide...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *