
Reklame// Le Creuset
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 150 g røde linser
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 chili
- 1/2 blomkål
- 1 rød peberfrugt
- 1 økologisk citron
- 2-3 spsk rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dåse hakkede tomater
- Lidt olie
- Salt
Fremgangsmåde
- Kog linserne efter anvisningerne
- Imens hakkes løg, hvidløg og chili
- Steg på det på panden i lidt olie til løgene er gennemsigtige
- Del blomkålen i små buketter og skær peberfrugten i strimler
- Kom dette på panden og steg videre
- Tilføj karrypasta og skællen fra citronen og steg videre et par minutter
- Tilføj kokosmælk og hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter
- Tilføj de kogte linser og lad retten simre videre i 5 minutter yderligere
- Smag til med citronsaft og salt
Tip: Serveres med ris, friske koriander, hakkede peanuts og lime