Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Champignon, Gæstemiddag, Gulerod, Hokkaido, Hovedret, Hvidløg, Løg, Opskrifter, Parmasan, Risottoris, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Risotto med hokkaidogræskar

Pers: 4 ·  Tid: ca. 45 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1/2-1 hokkaidogræskar
  • 250 g risottoris
  • 1,2 L vand
  • 2 stk grøntsagsboullion terninger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 hakket løg
  • 100 g champignon
  • 2 mellem gulerødder
  • 1 tsk spidskommen
  • 1/2 tsk stødt koriander
  • Salt
  • Evt. lidt parmesan

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, varmluft
  2. Halver og udhul græskarret og skær det tern
  3. Bag græskarternene i 15 minutter i ovnen
  4. Imens koges en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i 
  5. Skær champignon og gulerødder ud i mindre stykker
  6. Rist kort risene i gryden med løg og hvidløg
  7. Herefter tilsætter du lidt efter lidt “boullionvandet” til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig 
  8. Når du har tilføjet 1/4 den af vandet, tilføjes hakkede champignon og gulerødder
  9. Forsæt med at komme vand heri, til risene klister og ikke knaser
  10. Kom nu de bagte græskartern i retten og rør godt rundt
  11. Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en lille håndfuld parmesan til sidst, for at at gøre retten lidt mere cremet og lækker

Indlægsnavigation

Salat med grønkål og hokkaido græskar
Kylling bacon tærte

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter268 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk160 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik