Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Risotto med champignon

Pers: 2-3 ·  Arbejdstid: 40 min. ·   Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 250g risottoris
  • 1,5 dl hvidvin
  • 2 stk grønsagsbouillon terninger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 løg
  • 200 g champignon
  • 1 l. vand
  • en smule parmesan

Fremgangsmåde

  1. Kog en liter vand med grønsagsbouillon terningerne i. 
  2. Skær champignon ud i mindre stykker.
  3. Rist kort risene i gryden med løg og hvidløg, tilsæt herefter hvidvinen.
  4. Tilsæt champignon, og herefter tilsætter du lidt efter lidt vandet til gryden med risene, vent med at tilføje mere vand, til risene har suget vandet til sig.
  5. Når du har tilføjet 1/4 den af vandet, tilføjes champignonerne.
  6. Forsæt med dette, til risene klister og ikke knaser.
  7. Smag til med salt og peber, og tilsæt eventuelt en lille håndfuld parmesan til sidst, for at at gøre retten lidt mere cremet og lækker.

Indlægsnavigation

Grønsagsboller med spinat og gulerødder
Bagte tomater med timian

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik