Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Rabarbersaft

Antal: 1 flaske ·  Arbejdstid: 25 min. ·   Tid i alt: 25 min. · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 500 g rabarber
  • 1 liter vand
  • 2 dl sukker
  • 1 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Rens rabarberen og skær dem i mindre stykker
  2. Kom dem i en gryde med vand, sukker og vaniljesukker
  3. Lad det koge under låg i ca. 10 minutter
  4. Hæld saften i en stor skål gennem en si
  5. Hæld saften i en skoldet flaske og lad den afkøle inden brug

Tip: Blandingsforholdet er 1:4 og saften kan holde sig i ca. 2 uger i køleskabet

Tip: Gem pulben, den kan du evt. komme ovenpå din havregrød

Indlægsnavigation

Hvidløgssalt
Mjød-marineret kylling

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik