Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Quinoabøf – Vegetarburger

Antal: 4 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1,5 dl quinoa
  • 1/2 dåse Black beans (ca. 120 g)
  • 1 æg
  • 1 dl rasp
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk chili
  • salt og peber

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Kog quinoa efter anvisningen på pakken.

Blend Black beans, æg, rasp, hvidløg, chili, salt og peber med en stavblender. Når quinoaen er færdig kogt, tilføjes det til massen, og blandes sammen. Vi blandede det sammen med hænderne, for at sikre det var blandet godt sammen.

Form nu fire flotte bøffer, og steg dem på panden i olie til de er gyldne.

Serveringstip: Server med burgerboller og salat, alternativt kan du bruge portobollosvampe som burgerbolle.

Indlægsnavigation

Brioche burgerboller
Veganske/vegetariske varianter til din julefrokost

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik