Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pulled Jackfruit med søde-kartoffelfritter

Pulled Jackfruit: Tid: ca 15 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Pomfritter: Pers: 2-3    ·    Tid: ca 50 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Pulled Jackfruit er den veganske udgave af pulled pork, og jeg har endnu ikke mødt nogen, som ikke elsker denne udgave!

Jackfruit kan findes i Bilka, Kvickly eller asiatiske butikker. Jeg plejer at købe det i en asiatisk butik til ca. 20 kr. Kommer du fra Aalborg kan du finde det i den asiatiske butik i Danmarksgade.

Det skal du bruge: 
ca. 3 burgere

  • 1 dåse Jackfruit
  • Barbecuesovs
  • Coleslaw
  • Burgerboller
  • 1 sød kartoffel
  • “Kartoftelkrydderi” (kan købes i Søsterne Grene) – eller hvad du kan lide ex. basilikum, timian, rosmarin, salt

Sådan gør du

  1. Ovnen forvarmes på 180 gr.
  2. Skræl den søde kartoffel, og skær den ud som pomfritter.
  3. I en pose puttes de skåret søde kartofler i en pose, en smule olie hæles heri, og en tilsæt herefter krydderi. Sørg nu for at få fordel olien og krydderiet på alle pomfritterne
  4. Pomfritterne puttes i ovnen og bages i ca. 35-40 min.
  5. Jackfruiten skylles, og den hårde midte skæres fra – De er ofte formet som en trekant, hvor det ene hårde hjørne altså skæres fra.
  6. Jackfruiten steges på en pande med olie på middel-høj varme i ca. 5 minutter.
  7. Herefter skal jackfruit moses, så det trevler – jeg plejer at mose det men en gaffel
  8. Tilføj nu barbecue sovs, og rør rundt. Tilføj barbecue sovs, tilføj lidt af gangen, til du synes det er perfekt. Men jackfruiten skulle gerne få en brunere farve af det.
  9. Varm nu som det sidste burgerbollerne i ovnen, og lad jackfruiten simre, til at bollerne er færdige

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Chili con Carne
Butterbean Spread – vegansk smørepålæg

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik