Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pølsehorn m. havregryn

Antal: ca. 24 ·  Arbejdstid: 45 min. ·   Tid i alt: 1,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 pakke pølser
  • 25 g gær
  • 3 dl mælk
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 1,5 dl havregryn
  • 8-10 dl hvedemel

Fremgangsmåde

  1. Rør gæren ud i mælken
  2. Tilsæt sirup, salt og æg
  3. Tilsæt havregryn
  4. Tilsæt herefter hvedemelen lidt efter lidt, og ælt dejen til den ikke klister mere.
  5. Lad dejen hæve tildækket 1 time
  6. Hvis du har købt en pakke almindelige pølser, så del hver pølse i 3.
  7. Del dejen i 4 dele, og rul den ud i en cirkel. Del dejen i 6 trekanter, kom evt. en smule ketchup i og dernæst pølsen. Rul der nu til pølsehorn.
  8. Lad dejen efterhæve i 30 min.
  9. Forvarm ovnen på 200 gr. alm ovn
  10. Bag pølsehorn i ca. 18-20 minutter.

Indlægsnavigation

Rødbedebøffer – vegetarisk bøf
Fyldte portobellosvampe

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik