Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pølsebrød

Antal: 8 stk Arbejdstid: 10 min. Hævning: ca. 45 min. Bagetid: ca. 15 min

Det skal du bruge:

  • 25 g gær
  • 5 dl lunken vand
  • 75 g margarine
  • 40 g sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 tsk salt
  • 150 g grahamsmel
  • ca. 600 g hvedemel

Sådan gør du:

  1. Gæren opløses i det lunkne vand
  2. Smelt margarinen og tilsæt denne samt sukker, kardemomme og salt.
  3. Tilsæt nu grahams mel og rør godt (brug med fordel en røremaskine.
  4. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt indtil dejen ikke klister til skålen.
  5. Form nu 8 pølsebrød og læg dem på en bradepande til hævning i ca. 45 min.
  6. Bages i ovnen i ca. 15 min ved 200 g alm ovn.

Indlægsnavigation

Hjemmelavet müsli
Varme hveder

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik