Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Bagværk, Frokost, Gær, Grahamsmel, Hvedemel, Opskrifter, Skyr, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk til aften, Vegetarisk til frokost

Pitabrød

Lækre og luftige pitabrød, perfekt til aftensmaden eller madpakken!

Antal: 8 stk. Arbejdstid: 15 min. Hævetid: 1,5 time. Bagetid: 10-12 min. Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge: 

  • 25 g gær
  • 3 dl. lunken vand
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 2 dl grahamsmel
  • 8 dl. hvedemel

Sådan gør du: 

  • Gæret opløses i vandet.
  • Tilsæt hernæst skyr, olie og salt og rør godt heri.
  • Melet blandes sammen i en anden skål og tilsættes lidt efter lidt.
  • Ælt dejen og den mås gerne være lidt klistret – Her kan der med fordel anvendes en røremaskine.
  • Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  • Form 8 pitabrød ud af dejen og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 minutter.
  • Pitabrødene skal have 10-12 min ved 220 grader varmluft – gerne midt i ovnen.

Indlægsnavigation

Æggesalat
Nicecream – bananis med vanilje og chokolade

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik