
Antal: 8 stk. Arbejdstid: 15 min. Hævetid: 1,5 time. Bagetid: 10-12 min. Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 25 g gær
- 3 dl. lunken vand
- 1 dl skyr
- 2 spsk olie
- 1 tsk salt
- 2 dl grahamsmel
- 8 dl. hvedemel
Sådan gør du:
- Gæret opløses i vandet.
- Tilsæt hernæst skyr, olie og salt og rør godt heri.
- Melet blandes sammen i en anden skål og tilsættes lidt efter lidt.
- Ælt dejen og den mås gerne være lidt klistret – Her kan der med fordel anvendes en røremaskine.
- Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
- Form 8 pitabrød ud af dejen og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 minutter.
- Pitabrødene skal have 10-12 min ved 220 grader varmluft – gerne midt i ovnen.