Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pitabrød med skyr

Lækre og luftige pitabrød, perfekt til aftensmaden eller madpakken!

Antal: 8 stk. Arbejdstid: 15 min. Hævetid: 1,5 time. Bagetid: 10-12 min. Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge: 

  • 25 g gær
  • 3 dl. lunken vand
  • 1 dl skyr
  • 2 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 2 dl grahamsmel
  • 8 dl. hvedemel

Sådan gør du: 

  • Gæret opløses i vandet.
  • Tilsæt hernæst skyr, olie og salt og rør godt heri.
  • Melet blandes sammen i en anden skål og tilsættes lidt efter lidt.
  • Ælt dejen og den mås gerne være lidt klistret – Her kan der med fordel anvendes en røremaskine.
  • Dejen stilles til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
  • Form 8 pitabrød ud af dejen og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 minutter.
  • Pitabrødene skal have 10-12 min ved 220 grader varmluft – gerne midt i ovnen.

Indlægsnavigation

Æggesalat
Nicecream – bananis med vanilje og chokolade

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter336 Post(s)
  • Vegetarisk195 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik