
Antal: 8-10 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 1,5 time · Sværhedsgrad: Nem
Fremgangsmåde
- Opløs gæren i lunket vand, og tilsæt herefter olie og salt.
- Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt
- Lad dejen hæve i én time.
- Forvarm ovnen på 200 grader alm. ovn
- Rul dejen ud og brug en udstikker med en diameter på ca. 15 cm (f.eks. en morgenmadsskål)
- Hæld lidt kogende vand ud over spinaten og dræn det så godt som muligt.
- Kom fyldet på dine pirogger. 1/2 spsk pizzasauce, 1 spsk hytteost og lidt spinat. Drys med lidt salt og peber
- Fold den ene side af dejen over fyldet, således du har en “halvmåne” form – brug en gaffel til at trykke enderne sammen
- Pensl piroggerne med æg og bag dem i ovnen i ca. 15 min
Tip: Skal det gå rigtig stærkt, så kan du også købe en færdiglavet pizzadej i dit lokale supermarked 🙂