Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pirogger med hytteost og spinat

Antal: 8-10 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 1,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 2 1/2 dl vand
  • 3 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • ca. 7,5 dl hvedemel

Fyld:

  • 150 g cheasy hytteost
  • 200 g spinat
  • 100 g pizzasauce

Fremgangsmåde

  1. Opløs gæren i lunket vand, og tilsæt herefter olie og salt.
  2. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt
  3. Lad dejen hæve i én time.
  4. Forvarm ovnen på 200 grader alm. ovn
  5. Rul dejen ud og brug en udstikker med en diameter på ca. 15 cm (f.eks. en morgenmadsskål)
  6. Hæld lidt kogende vand ud over spinaten og dræn det så godt som muligt.
  7. Kom fyldet på dine pirogger. 1/2 spsk pizzasauce, 1 spsk hytteost og lidt spinat. Drys med lidt salt og peber
  8. Fold den ene side af dejen over fyldet, således du har en “halvmåne” form – brug en gaffel til at trykke enderne sammen
  9. Pensl piroggerne med æg og bag dem i ovnen i ca. 15 min

Tip: Skal det gå rigtig stærkt, så kan du også købe en færdiglavet pizzadej i dit lokale supermarked 🙂

Indlægsnavigation

Pulled pork
Kandiserede æbler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik