Pico de gallo – Frisk tomatsalsa

Gå til opskrift Udskrift opskrift
0 Tilføj til favoritter

Pico de gallo – Frisk tomatsalsa

Tilberedningstid 10 mins Tid i alt 10 min. Sværhedsgrad: Begynder Antal personer: 1 Bedste sæson: Velegnet hele året Egenskaber:

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Vask tomaterne og skær dem i små tern.

  2. Skær rødløg og hvidløg i fine tern.

  3. Jalapeño skæres fint, men undgå at få kernerne med.

  4. Hak koriander fint.

  5. I en serveringsskål blandes tomater, rødløg, hvidløg, jalapeño og koriander, og smag til med salt og limesaft.

Bemærkning

Sæt gerne din Pico de gallo på køl en times tid, inden den serveres.

Add a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Add a question

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *