Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pico de gallo – Frisk tomatsalsa

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 400 g. tomater
  • et stort rødløg
  • en jalapeño
  • et fed hvidløg
  • 1-2 spsk. koriander
  • Limesaft
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Vask tomaterne og skær dem i små tern.
  2. Skær rødløg og hvidløg i små fine tern.
  3. Jalapeñoen skæres også i fine tern, men undgå at få kernerne med.
  4. Hak korriander fint.
  5. I en serveringsskål blandes tomaterne med rødløg, hvidløg, jalapeño og korriander.
  6. Smag til med salt og citronsaft.
  7. Sæt den gerne på køl en times tid inden den serveres.

Indlægsnavigation

Smørstegte rosenkål med parmesan
Saltkartofler

1 comment

  • Taco Carnitas – Tacos med mexicansk pulled pork – Mad & Lækkerier
    25. april 2022

    […] med Pico de Gallo, Cornsalsa, guacamole og frisk […]

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik