
Antal: 3 store sylteglas · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 1 blomkål
- 1 squash
- 1 glas syltede agurker
- 2 stk peberfrugter
- 6-7 gulerødder
- 2 løg
- 6 dl lagereddike
- 500 g sukker
- 3 store spsk seennep
- 3 spsk karry
- Salt og peber
- 3 spsk majsstivelse
- lidt vand
Fremgangsmåde
- Skær blomkålen i mindre buketter
- Skær squash ud i mindre tern
- Skær gulerødderne ud i mindre skriver
- Put blomkål squash i en skål
- Kog vand og hæld det over blomkålen og squashen i ca. 3 minutter
- I en gryde koges gulerødder i 3-5 minutter. Gulerødderne skal stadig have bid.
- Kom herefter blomkål, squash og gulerødder i en stor Margrethe skål
- Skær herefter løg og peberfrugt ud i mindre tern og tilføj dem i skålen
- Begynd nu på sennepsdressingen. I en gryde koges eddike, sennep og sukker op, så sukkeret smelter
- Bland majsstivelse og karry sammen i en lille skål. Tilføj lidt vand af gangen indtil blandingen nemt kan røres rundt.
- Kom majsstivelse og karryblandingen langsom i gryden og rør rundt. Sørg for at røre konstant rundt, da blandingen godt kan brænde på.
- Lad blandingen koge et par minutter, og hæld det i skålen til grønsagerne, og bland det godt sammen
- Skold herefter 3 store sylteglas og kom blandingen på glas, og sæt på køl.