Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pestosnegle

Antal: ca. 18 stk ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 5 dl lunken vand
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk sukker
  • ca. 12 dL hvedemel
  • 200 ml Pesto (Jeg brugte basilikumpesto)

Fremgangsmåde

  1. Gæren opløses i vandet. Hernæst tilsættes salt og sukker, og rør godt.
  2. Rør herefter hvedemel i lidt efter lidt og ælt dejen godt. Dejen skal ikke blive helt tør, men må gerne være lidt klistret, da dette giver dejlig en luftig dej. 
  3. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time. 
  4. Når dejen har hævet rulles den ud ca. 35x40cm og hernæst smøres den med pesto.
  5. Lad sneglene hæve i ca. 30 min. mere. 
  6. Bages ved 200 grader alm. ovn i ca. 15-17 min.

Indlægsnavigation

Karamelliseret peanuts
Grøn salat med fennikel, broccoli, æbler og forårsløg

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik