
Antal: 18 stk · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 50 g gær
- 5 dl lunken vand
- 1 tsk salt
- 2 tsk sukker
- ca. 100 g spinat
- 1 dL havregryn (jeg brugte finvalsede)
- 2 dL Grahamsmel eller fuldkornshvedemel
- ca. 10 dL hvedemel
- Pesto (Jeg brugte basilikumpesto)
Fremgangsmåde
- Gæren opløses i vandet. Hernæst tilsættes salt, sukker, spinat, havregryn og grahamsmel og rør godt.
- Rør herefter hvedemel i lidt efter lidt og ælt dejen godt. Dejen skal ikke blive helt tør, men må gerne være lidt klistret, da dette giver dejlig en luftig dej.
- Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
- Når dejen har hævet rulles den ud ca. 35x40cm og hernæst smøres den med pesto.
- Lad sneglene hæve i ca. 30 min. mere.
- Bages ved 200 grader alm. ovn i ca. 15-17 min.