Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Sunde Pesto-Spinat Snegle

Antal: 18 stk ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 50 g gær
  • 5 dl lunken vand
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk sukker
  • ca. 100 g spinat
  • 1 dL havregryn (jeg brugte finvalsede)
  • 2 dL Grahamsmel eller fuldkornshvedemel
  • ca. 10 dL hvedemel
  • Pesto (Jeg brugte basilikumpesto)

Fremgangsmåde

  1. Gæren opløses i vandet. Hernæst tilsættes salt, sukker, spinat, havregryn og grahamsmel og rør godt.
  2. Rør herefter hvedemel i lidt efter lidt og ælt dejen godt. Dejen skal ikke blive helt tør, men må gerne være lidt klistret, da dette giver dejlig en luftig dej. 
  3. Stil dejen til hævning tildækket et lunt sted i ca. 1 time. 
  4. Når dejen har hævet rulles den ud ca. 35x40cm og hernæst smøres den med pesto.
  5. Lad sneglene hæve i ca. 30 min. mere. 
  6. Bages ved 200 grader alm. ovn i ca. 15-17 min.

Indlægsnavigation

Chokoladeboller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik