Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pasta-pesto salat

Antal: 2-3 personer    ·    Tid: ca 20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 200 g pasta
  • ca. 100 g pesto
  • 100 g. salatmix
  • ca. 12 cherry tomater
  • 200 g broccoli
  • 2,5 dl ærter
  • 125 g mini mozarella
  • Oliven

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og lad det derefter køle af.
  2. Skyl salaten og tomater, og skær tomaterne i halve – skær evt. også oliven ud i mindre stykker.
  3. Kog broccolien, jeg plejer at skære broccolier ud, så jeg har mindre buketter og kommer dem i en skål. Herefter hælder jeg kogende vand over buketter og lader dem stå 3-5 minutter, før du hælder vander fra igen. Det er super hurtigt og nemt, og de bliver super fine og stadig med bid i! – Skyl gerne broccolibuketterne med koldt vand, da pastasalaten gerne må være kold, når den serveres.
  4. Bland herefter alle ingredienserne sammen.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Hjemmelavet müsli
Pølsebrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter336 Post(s)
  • Vegetarisk195 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik