Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Peberkager

Antal: ca. 40 stk ·  Arbejdstid: ca. 40 min. ·   Tid i alt: ca. 1 time 15 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 1 dl brun farin
  • 4 spsk. mørk sirup
  • 5 dl hvedemel
  • Lidt salt
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk. stødt sort peber
  • ½ tsk. stødt nellike

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovn på 170 gr varmluft.
  2. Smelt smør, farin og sirup i en gryde.
  3. I en skål sigtes de resterende ingredienser i.
  4. Den smeltede masse røres sammen med massen i skålen.
  5. Kom lidt mel på bordet og ælt dejen lidt.
  6. Dejen rulles ud, så den er ca. 1/2 cm tyk.
  7. Brug de forme, du ønsker, og stik figurene ud, og kom dem på en bageplade.
  8. Bag dem i 10- 15 minutter, men hold øje med.
  9. Når de er kølet af, kan de pyntes med glasur.

Indlægsnavigation

One pot pasta med spinat og kylling
Bagt butternutsquash

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik