Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Bagværk, Brun farin, Hvedemel, Jul, Opskrifter, Sirup, Smør, Vegansk jul, Vegetarisk Jul

Peberkager

Antal: ca. 40 stk     ·    Arbejdstid: ca 20 min + pynt   ·   Tid i alt: 35 min + pynt   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 125 g smør
  • 1 dl brun farin
  • 4 spsk. mørk sirup
  • 5 dl hvedemel
  • Lidt salt
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • ½ tsk. stødt sort peber
  • ½ tsk. stødt nellike

Sådan gør du

  1. Forvarm ovn på 170 gr varmluft.
  2. Smelt smør, farin og sirup i en gryde.
  3. I en skål sigtes de resterende ingredienser i.
  4. Den smeltede masse røres sammen med massen i skålen.
  5. Kom lidt mel på bordet og ælt dejen lidt.
  6. Dejen rulles ud, så den er ca. 1/2 cm tyk.
  7. Brug de forme, du ønsker, og stik figurene ud, og kom dem på en bageplade.
  8. Bag dem i 10- 15 minutter, men hold øje med.
  9. Når de er kølet af, kan de pyntes med glasur.

Glædelig jul!

Indlægsnavigation

One pot pasta med spinat og kylling
Bagt butternutsquash

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik