Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Peberfrugts bologonese

Antal: 4 pers ·  Arbejdstid: 60 min. ·   Tid i alt: 60 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

Fars

  • 400g. hakket gris
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. peber
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. chiliflager
  • 2 fed hvidløg.
  • 1 stjerneanis
  • 1 spsk. rødvinseddike

Pastaret:

  • Pasta til 4 pers.
  • 2 spsk. tomatpaste
  • 1/2 L fløde
  • 4 spsk. Vodka
  • Parmesan, gerne Pecorino Romano til servering

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløg fint og knus stjerneanis i en morter.
  2. I en røreskål blandes farsen, rødvinseddike og og krydderierne sammen evt. med en håndmixer.
  3. Skær enderne af peberfrugterne og fjern kernerne. Pensel peberfrugterne på siden med skinnet med en smule olie og bag dem i toppen af ovnen ved 240 gr. grill indtil skinnet begynder at forkulle. Tag herefter peberfrugterne ud af ovnen og kom dem i en bøtte med låg i 15 minutter ca. Her vil dampen gøre det lettere at skrællen af. Imens peberfrugter damper, kan du lave det næste punkt.
  4. Skær løg og hvidløg ud i tynde skriver
  5. Når peberfrugter har lagt i 15 minutter, kan du med en kniv skrabe skindet af peberfugter, og skær herefter peberfrugterne ud i strimler.
  6. Varm en smule olivenolie i en dyb pande eller gryde ved medium-høj varme.
  7. Tilsæt løgene og krydr med en smule salt. Steg løgene indtil de er bløde og tage farve.
  8. Tilføj peberfrugterne og steg dem med i et par minutter.
  9. Tilføj hvidløg og chili og steg indtil hvidløget bliver blødt og begynder at blive brun.
  10. Tilføj tomatpaste og mix det sammen med grønsagerne i 2-3 minutter.
  11. Sluk for varmen og hæld vodka i, og røres fløden langsomt i. Lad det køle en smule af.
  12. Når sovsen er kølet en smule af, blendes den indtil massen er glat.
  13. I en højsidet pande varmes en smule olie ved høj varme, og brun kødet.
  14. Når kødet er brunet tilføjet en smule vodka til panden og rør rundt.
  15. Tilføj nu sovsen, og lad det simre i ca. 15 minutter ved lave varme. Imens koges pasta efter anvisningen på pakken. 1-2 minutter før pastaen er færdig, tilføjes pastaen til sovsen sammen med to spsk. vand fra pastaen. Lad pastaen koge færdig i sovsen.
  16. Server pastaen med parmasan og pynt evt. med persille.

Indlægsnavigation

Nem Pak Choi salat med spicy honning/ingefær kødboller.
Cubano Sandwichbrød med urter

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik