
Pers: 4 · Arbejdstid: ca. 30 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 400 g pasta (skruer, penne eller lign)
- 150 g chorizo
- 2 rød peberfrugt
- 400 g cherrytomat
- 200 g spinat
- 200 g hytteost
- 4-5 spsk rødpesto
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og køl dem ned.
- Forvarm ovnen til 200 gr alm. ovn.
- Skær peberfrugt og tomat i mindre stykker og kom dem i ovnen i et ildfast fad i ca. 20 min.
- Skær chorizopølsen i skiver og steg dem på en pande ved mellem/høj varme i ca. 5 min.
- Kom hytteosten over i en si og skyl det godt igennem, således der kun er ‘små oste’ tilbage.
- Den færdigkogte pasta køles ned og vendes dernæst i rødpesto.
- Bland nu alle ingredienserne sammen og nyd den lækre pastasalat.