Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pastasalat med chorizo, bagt peberfrugt og rødpesto

Pers: 4 ·  Arbejdstid: ca. 30 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 400 g pasta (skruer, penne eller lign)
  • 150 g chorizo
  • 2 rød peberfrugt
  • 400 g cherrytomat
  • 200 g spinat
  • 200 g hytteost
  • 4-5 spsk rødpesto

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken og køl dem ned.
  2. Forvarm ovnen til 200 gr alm. ovn.
  3. Skær peberfrugt og tomat i mindre stykker og kom dem i ovnen i et ildfast fad i ca. 20 min.
  4. Skær chorizopølsen i skiver og steg dem på en pande ved mellem/høj varme i ca. 5 min.
  5. Kom hytteosten over i en si og skyl det godt igennem, således der kun er ‘små oste’ tilbage.
  6. Den færdigkogte pasta køles ned og vendes dernæst i rødpesto.
  7. Bland nu alle ingredienserne sammen og nyd den lækre pastasalat.

Indlægsnavigation

Bao – dampede boller
Franskbrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik