
Pers: 3-4 · Arbejdstid: 20 min. · Tid i alt: 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 250g pasta
- 2 løg
- 4 fed hvidløg
- 250 ml madlavningsfløde eller cremefine
- 100g rucola
- 4 store tomater eller ca. 10 små
- 3 dl edamamebønner eller ærter
- 2 dåser tun
- lidt parmasan på toppen, men kan udelades
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisning på pakken, Tænd med fordel ovnen, hvis du skal varme brød til retten, da retten ikke tager særlig lang tid at lave.
- Salaten, og tomater skylles, og tomaterne særes ud i mindre stykker hvis du bruge de store, og i halve, hvis du bruge cherrytomater.
- Løgene pilles og skæres ud i både, hvidløgene pilles og skæres i tynde skiver.
- Løgene og hvidløgene steges på panden, ca 5 min. herefter tilsættes 250 ml madlavningensfløde.
- Bring fløden i kog og krydr med friskkværnet peber og salt.
- I et fad puttes rucola, tomater, ærter og tun, og den afdryppede pasta og saucen blandes deri.