Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pasta penne med gorgonzola, spinat og champignon

Pers: 2-3 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 250 g pasta penne
  • 100 g gorgonzola
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 250 ml vand
  • 2 håndfulde spinat
  • 200 g champignon
  • evt. serranoskinke
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde

  1. Vask grøntsagerne og skær champignon i skiver
  2. Kom alle ingredienser i en en gryde og lad det simre i 12-15 min under låg, indtil pastaen er kogt aldente (pas på det ikke brænder på)
  3. Tip: Server evt. med serranoskine.

Indlægsnavigation

Nemt gulerodsrugbrød uden surdej
Salat med broccoli, avokado, feta og mandler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik