
Antal: 2-3 personer · Tid: ca 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 250 g frossen spinat
- 1/4 dl vand
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- ca. 10 cherrytomater
- 150g champignon
- 1/2 squash
- 1 dåse linser
- 250 ml. madlavningsfløde
- Salt, peber, basilikum,
- Pasta
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken
- Spinaten og vand kommes på en pande, og varmes ved middelvarme til spinaten er tøet.
- Skær løg og hvidløg fint ud, og tilføj det til panden, når spinaten er tøet.
- Skær cherrytomater i halve, squash i mindre tern og champignon i skiver eller kvarte, og tilføj dem til panden
- Linserne skyldes og tilføjes til panden
- Tilføj madlavningsfløden og krydr med salt, peber og basilikum. Giv sovsen et opkog og smag den til med krydderierne.
- Tilføj til sidst pastaen og voila! velbekomme!