Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Pasta i spinatflødesovs med linser

Antal: 2-3  personer   ·    Tid: ca 20 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 250 g frossen spinat
  • 1/4 dl vand
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • ca. 10 cherrytomater
  • 150g champignon
  • 1/2 squash
  • 1 dåse linser
  • 250 ml. madlavningsfløde
  • Salt, peber, basilikum, 
  • Pasta

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken
  2. Spinaten og vand kommes på en pande, og varmes ved middelvarme til spinaten er tøet.
  3. Skær løg og hvidløg fint ud, og tilføj det til panden, når spinaten er tøet.
  4. Skær cherrytomater i halve, squash i mindre tern og champignon i skiver eller kvarte, og tilføj dem til panden
  5. Linserne skyldes og tilføjes til panden
  6. Tilføj madlavningsfløden og krydr med salt, peber og basilikum. Giv sovsen et opkog og smag den til med krydderierne.
  7. Tilføj til sidst pastaen og voila! velbekomme!

Indlægsnavigation

Chili sin Carne
Hjemmelavet müsli

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik