
Pers: 3-4 · Arbejdstid: 40 min. · Tid i alt: 40 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 500g. pasta
- 450g. kylling
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 2 gulerødder
- 1/4 knoldselleri
- 1/4 fennikel
- 2,5 dl fløde
- 2 dl hvidvin
- Salt og peber
- Olie til stegning.
- Parmesan til servering
Fremgangsmåde
- Skær løg i små tern og hak hvidløg fint.
- Skær knoldselleri, gulerødder og fennikel i tynde strimler. Brug gerne et mandolinjern.
- Kog pastaen efter anvisning på pakken
- Skær kyllingen i tern.
- Steg kyllingen på en pande med olie.
- Tilføj løg, hvidløg, gulerødder, knoldselleri og fennikel til panden og svits dem.
- Tilføj herefter hvidvinen og reducer væsken til halvdelen.
- Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
- Rør pastaen i sovsen, og server retten med revet parmesan over.
Velbekomme!