
Pers: 3-4 · Arbejdstid: 30 min. · Tid i alt: 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Hak hvidløg og skær chili fint.
- Hak persillen fint, brug gerne stilken, da den er fyldt med smag.
- På en højsidet pande eller i en gryde tilføjes olivenolie og steg hvidløg ved middel varme. Når hvidløgene har taget farve, streges chilierne med.
- I en røreskål masses de flåede tomater enten med hænderne eller med et køkkenredskab.
- Tilføj salt og peber til tomaterne, og man må gerne være generøs med friskkværnet peberet.
- Tilføj nu tomatblandingen til panden/gryden, og lad det koge på middel varme i 15 minutter. Imens koges pasta.
- Kog pastaen til den næsten er færdig, da den skal koge resten i
- Når sovsen næsten er færdig, tilføjes 3 spsk. finthakket persille i sovsen. (husk at bruge stilken, der er meget smag i)
- Hæld vandet fra pastaen, pastaen må gerne stadig være våd i det den vend pastaen i sovsen
- Anret med friskrevet parmasan og persille.