
Antal: 4 personer Tid: ca. 25 min. Sværhedsgrad: nem
Det skal du bruge:
4 personer
- 1 løg
- 4 fed hvidløg
- 1 pakke kyllingbryst
- 4 gulerødder
- 200 g. champignoner
- 150 g. grønne bønner
- 150 g edamamebønner frosne (uden bælg)
- 4 cm frisk ingefær
- 6 tsk. rød karrypasta
- 2 dåse kokosmælk
- 1 tsk. sukker
- 4 spsk. peanutbutter
- 3 tsk. fiskesauce
- saft af 1 citron
- 10 stk. Kaffir limeblade
- Hak løg og hvidløg, skær gulerødder ud i stave, skær champignonerne ud og riv ingefæren.
- Skær kyllingen ud i tern.
- Steg løg og hvidløg på panden i olie
- Når løgene er blevet brunet, steges kyllingen på panden
- Når kyllingen er steget, tilføjes gulerødder, champignoner, edamamebønner og grønne bønner
- Tilsæt herefter ingefær og rød karrypaste
- Nu tilføjes kokosmælken, sukker, peanutbutter, fiskesauce og saften fra en citron, og rør rundt, og giv det er opkog
- Put til sidst Kaffir limeblade i, lad retten simre og smag den til
Obs. Kaffir limeblade kan ikke spises, og skal sorteres fra inden servering.