Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

P-tærter med skumfidus

Antal: 25  ·    Arbejdstid: ca 20 min   ·   Tid i alt: 2 timer     Sværhedsgrad: Nem

Skal du have gæster? Så server disse til kaffen! de er så lækre, og super nemme at lave!

For at gøre det nemmere for sig selv, så kan du bruge mini skumfiduser – jeg har set dem i butikker som Tiger eller Søstrene Grene. 

Det skal du bruge:

  • Ca. 20 skumfiduser eller ca. 75 g mini skumfiduser
  • 200 g mørk chokolade
  • 1 dl saltet peanuts

Sådan gør du:

  1. Hvis du bruger almindelige skumfiduser, så start med at klippe skumfiduserne i mindre stykker- Hvis saksen er våd, er de nemmere at klippe i. Bruger du mini skumfiduser, så brug dem som de er.
  2. Bland skumfiduserne i en skå med peanuts – skålen må gerne opvarmes lidt op, så chokoladen ikke størkner med det samme.
  3. Smelt chokoladen – jeg gjorde det i et vandbad, men du kan også gøre det i en mikrobølgeovn
  4. Bland chokoladen i skålen med skumfiduser og peanuts
  5. På et stykke bagepapir lægges små klatter af massen i den ønskede størrelse.

Når p-tærterne er størknet er de klar til servering, put dem evt. på køl for at speede processen op.

Håber i finder dem lige så lækre, som vi gør!

Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.

Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.

Indlægsnavigation

Sundere havregrynskugler med dadler
Syltede ingefær – perfekt til sushi og andre asiatiske retter

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik