
Pers: 4-5 · Arbejdstid: 15 min. · Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- Bacon
- 2 stk kyllingbryst, stegt og i tern.
- 500 g pasta
- 5 mellemstore gulerødder
- 2 løg
- 2 fed hvidløg
- 100 g spinat
- 2 store håndfulde frosne bønner
- 2 tsk timian
- 2 tsk oregano
- 1/2-1 tsk chiliflager
- 1 liter vand
- 2 stk grøntsagsboullion
- 1,5 dL madlavningsfløde
- Salt og peber efter behag
Fremgangsmåde
- Start med at stege bacon på en pande
- Hak løg og hvidløg, samt skær gulerødderne i mindre stykker.
- Kom alle grøntsager, vand, boullion, kylling, bacon og krydderier i gryden.
- Lad retten simre i ca. 10 minutter og kom herefter madlavningsfløde heri.
- Lad retten simre et par minutter og smag til med salt og peber.
Tip: Top retten med friskrevet parmasan og friske krydderurter.