Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

One pot pasta med spinat og kylling

Pers: 4-5 ·  Arbejdstid: 15 min. ·   Tid i alt: ca. 30 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Bacon
  • 2 stk kyllingbryst, stegt og i tern.
  • 500 g pasta
  • 5 mellemstore gulerødder
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g spinat
  • 2 store håndfulde frosne bønner
  • 2 tsk timian
  • 2 tsk oregano
  • 1/2-1 tsk chiliflager
  • 1 liter vand
  • 2 stk grøntsagsboullion
  • 1,5 dL madlavningsfløde
  • Salt og peber efter behag

Fremgangsmåde

  1. Start med at stege bacon på en pande
  2. Hak løg og hvidløg, samt skær gulerødderne i mindre stykker.
  3. Kom alle grøntsager, vand, boullion, kylling, bacon og krydderier i gryden.
  4. Lad retten simre i ca. 10 minutter og kom herefter madlavningsfløde heri.
  5. Lad retten simre et par minutter og smag til med salt og peber.

Tip: Top retten med friskrevet parmasan og friske krydderurter.

Indlægsnavigation

Julevafler – Vafler med kanel
Peberkager

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik