Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

One pot pasta med kylling og Philadelphia

Pers: 2-3 ·  Arbejdstid: ca. 10 min. ·   Tid i alt: ca. 25 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 250 g pastaskruer
  • 1-2 stk kylling bryst
  • 100 g neutral smørost (f.eks. Philadelphia original)
  • 2 håndfulde spinat
  • 2-3 mellemstore gulerødder
  • 200 g champignon
  • 3 store tomater
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 4 dl vand
  • 1 tsk groft salt

Fremgangsmåde

  1. Vask og skær grøntsagerne samt kyllingen i mundrette bidder
  2. Kom alle ingredienser i en gryde og lad det koge i 10-15 minutter eller til pastaen er aldente.

Indlægsnavigation

Chokolademuffins
Falafelvafler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik