Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Champignon, Cherrytomater, Frisk basilikum, Gulerod, Hakkede tomater, Hvidløg, Kidneybønner, Løg, Opskrifter, Pasta, Squash, Tomatpure, Vegansk, Vegansk til aften, Vegetarisk, Vegetarisk til aften

Vegansk One Pot Pasta med Kidneybønner

Antal: 3-4 personer      Tid: ca 30 min     Sværhedsgrad: Nem

En pasta ret er altid lækker, og denne er ekstra nem, den skal stort set bare stå og passe dig selv nemlig!


Det skal du bruge:

  • 1 mellemstort løg
  • ½ squash
  • 2 gulerødder
  • 10 cherrytomater
  • 200 g champignoner
  • 2 fed hvidløg
  • 140 g. tomatpure
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 pakke pasta
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 grønsagsboulion
  • 6 dl vand
  • 1 tsk. tørrede koriander
  • 1 tsk. oregano
  • 1/2 tsk citronpeber
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at skære squash og gulerødder i mindre stykker, skær tomaterne i halve, skær løget og hvidløgene ud i mindre tern.
  2. Alle ingredienser puttes i en gryde pånær koriander, oregano, citronpeber og peber – brug dem til at smage retten til tilsidst.
  3. Lad retten koge op, og når det koger, kan du sku den lidt ned, så det er på en middel-høj varme, lad det stå og passe sig selv i ca. 15-20 minutter.

Velbekomme!

Indlægsnavigation

Butterbean Spread – vegansk smørepålæg
Bland din egen bær yoghurt

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik