Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

One pot med perlebryg, grønne linser og gorgonzola

Antal: 3-4 personer   ·  Tid: ca 30-40 min   ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1,5 perlebyg
  • 1,5 dl linser
  • 1 porre
  • 2 pære 
  • 5-6 dl vand
  • 1 dl hvidvin
  • 100 g gorganzola
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Poren skæres ud i tynde skiver/ringe, og svitses i en gryde med lidt olie.
  2. Tilføj herefter perlebryg og svits dem kort med poren.
  3. Tilføj nu linserne, halvdelen af vandet og lidt salt og peber, og lad det simre ved middel-høj varme i 20 min. Sørg for at røre rundt engang i mellem og tilføj i løbet af de 20 minutter resten vandet lidt efter lidt.
  4. I mellemtiden skæres pæren ud i mindre stykker, gorgonzolaen skæres ligeledes ud i mindre stykker.
  5. Når de 20 minutter er gået, tilsættes pærene, hvidvinen og gorgonzolaen og lad det koge med i ca. 5 minutter

Velbekomme, håber i kan lide det!

Indlægsnavigation

Burger bøffer med grønt
Æblegrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik