
Antal: 3-4 personer · Tid: ca 30-40 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 1,5 perlebyg
- 1,5 dl linser
- 1 porre
- 2 pære
- 5-6 dl vand
- 1 dl hvidvin
- 100 g gorganzola
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Poren skæres ud i tynde skiver/ringe, og svitses i en gryde med lidt olie.
- Tilføj herefter perlebryg og svits dem kort med poren.
- Tilføj nu linserne, halvdelen af vandet og lidt salt og peber, og lad det simre ved middel-høj varme i 20 min. Sørg for at røre rundt engang i mellem og tilføj i løbet af de 20 minutter resten vandet lidt efter lidt.
- I mellemtiden skæres pæren ud i mindre stykker, gorgonzolaen skæres ligeledes ud i mindre stykker.
- Når de 20 minutter er gået, tilsættes pærene, hvidvinen og gorgonzolaen og lad det koge med i ca. 5 minutter
Velbekomme, håber i kan lide det!