Om Mad & Lækkerier

Først og fremmest en tusind tak, fordi du bruger vores side, det betyder alverden for os! 

Vi hedder Mai og Jeanette, og sammen har vi skabt Mad & Lækkerier. Vi er begge er opvokset i Aalborg, hvor vi har kendt hinanden siden barnsben. Jeanette er dog nu flyttet til København, og arbejder indenfor medicinindustien. Mai er stadig bosat i Aalborg, hvor hun færdiggør sin uddanelse inden for tysk og idræt. Vi har derfor en interesse og viden indenfor sundhed, hvor en del af vores interesse inden for mad lavet fra bunden nok stammer fra. Vi har begge en stor interesse indenfor god mad, og elsker begge at lave mad, eksperimentere med forskelige retter og at prøve de forskellige køkkener af! 

Derfor kan du på Mad & Lækkerier finde lidt af hvert, og vi spænder fra både plantebaseret opskrifter til retter med kød, alt fra små snacks til hovedmåltider, og har både hverdagsretter og retter til festmenuer. Vi forsøger at gøre siden så overskuelig som muligt, så det er let for dig at finde lige den type opskrift, som du ønsker at lave. Derfor finder du i vores menulinje opskrifter inddelt til både den kødspisende, til vegetaren og til veganeren. Derudover finder du et råvareindex, så du nemt kan finde retter ud fra de råvarer, du allerede har derhjemme, og på den måde undgå for meget madspild. 

Vi håber på, at kunne bringe nye ideer ind i køkkenerne derhjemme, og inspirere jer til at lave nogle friske, lækre og måske lidt anderledes retter!

 


Hvis du ønsker et samarbejde, kan du kontakte os på instagram eller på mail: Mad_laekkerier@outlook.dk