Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Nemt gulerodsrugbrød uden surdej

Antal: 1 stk. ·  Arbejdstid: ca. 15 min. ·   Tid i alt: ca. 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 33 cl mørk øl
  • 3 dl kærnemælk
  • 150 g revet gulerod
  • 350 g rugmel
  • 100 g hvedemel
  • 100 g solsikkekerner
  • 25 g hørfrø
  • 25 g græskarkerner
  • 2 tsk groft salt
  • lidt olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Gæret opløses i øl og kærnemælk
  2. Tilføj revet gulerod, solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner og salt og rør godt (Jeg brugte en røremaskine)
  3. Tilføj rugmel og hvedemel og ælt/rør godt i 5-10 minutter.
  4. Smør en rugbrødsform med lidt olie og kom dejen herover i (alternaivt: brug bagepapir)
  5. Tilføj evt. lidt kerner på toppen af dit brød.
  6. Lad rugbrødsdejen hæve tildækket et varmt sted i ca. 1 time.
  7. Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
  8. Bag rugbrødet i 65-70 minutter.
  9. Tag rugbrødet ud af formen og lad det afkøle på en rist inden du skære i det.

Indlægsnavigation

Falafelvafler
Pasta penne med gorgonzola, spinat og champignon

1 comment

  • Lis lidsmoed
    10. september 2022

    Det var slet ikke godt☹️☹️

    Reply

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik