
Antal: 16 stk · Arbejdstid: ca 45 minmin. · Tid i alt: ca. 45 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 1 dåse kondenseret mælk (a 375g)
- 300 g kokosmel
- 200 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Forvarm ovn på 160 gr.
- Bland kondenseret mælk og kokosmel sammen
- Form nogle klatter gerne med lidt top, og fordel dem på en bageplade.
- Bag kokostoppene i ca. 20 min
- Lad dem køle lidt af, og smelt chokoladen imens
- Når chokoladen er smeltet, dyppes bunden af kokostoppene deri, og til sidst laves tynde striber med en ske.
Sådan smelter du chokolade i et vandbad
Tag en gryde og fyld den halvt med vand. Find en skål, der må sænkes i vandet. Det bedste er, hvis du kan finde en skål, som passer til grydens størrelse, således den ikke kan rykke sig, men heller ikke rører bunden.
Sådan smelter du chokolade i en mikrobølgeovn
Kom chokoladen i en skål, der kan tåle at komme i mikrobølgeovnen. Chokoladen skal have et par minutter, men hold øje med den undervejs. Hvert 30 sek. tager du chokoladen ud og rør rundt, således sikre du dig, at du ikke giver det for meget.