
Antal: 2 personer Tid: ca. 20 min. Sværhedsgrad: Nem
Wok er nemt og lækkert at lave, og har du nogen grønsager til overs, som snart skal bruges, er det ideelt til denne ret. Du kan tilføje de grønsager du bedst kan lide, og fjerne dem du ikke bryder dig om. De grønsager jeg har brugt denne gang, var dem jeg lige havde liggende. Dog vil jeg foreslå, at man også bruge broccoli og grønne bønner, da det egner sig super godt til retten!
Det skal du bruge
- Nudler
- Tofu eller kylling
- Teriyaki sauce
- Sur-sød sauce
- 2 rødløg
- 3 gulerødder
- 2 peberfrugter
- 1 squash
- 5 radiser
- 1 tsk. Koriander
- 1 tsk. Basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Start med koge nudlerne efter anvisning på pakken
- Skær herefter grønsagerne ud, som du bedst kan lide dem, så de er klar til at komme på panden.
- Skær kyllingen/tofuen ud i mindre stykker, og steg det på panden med krydderierne og teriyakisovs. Når det har fået lidt farvet tilføjes sur-sød-sovs – vurder selv hvor meget, du synes er passende, og lad det stege lidt mere.
- Tilføj herefter nudlerne og grønsagerne, og lad det stege 5-10 min, eller til du synes grønsagerne er, som de skal være.
Velbekomme!