
Antal 2 personer · Tid: ca 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1/2 broccoli
- 1/2 squash
- 200 g. champignon
- ca. 10 cherrytomater
- 250 ml fløde
- 1 dl mælk
- ca. 30 g. revet ost – jeg brugte parmesan, men brug den slags ost, du bedst kan lide.
- 1-2 tsk. basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Start med at skære løg og hvidløg fint, og steg dem på panden.
- Skær broccoli ud i mindre buketter, og steg dem med på panden – tilføj en lille smule vand på panden.
- Skær champignonerne ud, og og kom også dem på panden.
- Skær squash ud i mindre tern og tomaterne i halve, og tilføj nu dem på panden.
- Tilføj nu fløden og lad den koge op, og tilføj derefter mælken og ost. Kom en evt. en skefuld mel i, hvis sovsen skal være lidt tykkere.
- Smag den til sidst til med basilikum, salt og peber.
- Når den har den rigtige smag, tilføjes pastaen – og voila, velbekomme!