
Antal: 2 · Arbejdstid: 15 min · Tid i alt: ca 1t. 30 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 25 g gær
- 2 1/2 dl vand
- 3 spsk olie
- 1 tsk salt
- 2,5 dl durum hvedemel
- ca. 5 dl hvedemel
- 3 spsk surdej, behøver ikke være bageklar (Kan undlades)
Sådan gør du:
- Opløs gæren i lunket vand, og tilsæt herefter olie, salt og evt. surdej.
- Tilsæt durum hvedemelen først – den kan udelades, men melen giver pizzaen en ekstra sprødhed.
- Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt
- Lad dejen hæve i én time.
- Forvarm ovnen på 250 gr. over/undervarme
- Del dejen i 2 stykker, og rul dejen ud,
- Kom ønsket fyld på og bag pizzaerne i 12-15 min.
Velbekomme!
Tip: Kom surdej i for at pizzaen bliver ekstra sprød og mere smag.
Kom pizzaen på grillen med en pizzasten. Sørg for at skrue helt op for varmen på grillen, lad stenen varme godt op (ca. 15 min), før du kommer pizzaen på. Grill pizzaen i ca. 7 minutter