Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Aftensmad, Bagværk, Gær, Hvedemel, Opskrifter, Surdej, Vegansk, Vegansk bagværk, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetarisk til aften

Nem og hurtig pizzabund

Antal: 2  ·   Arbejdstid: 15 min  ·    Tid i alt: ca 1t. 30 min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 25 g gær
  • 2 1/2 dl vand
  • 3 spsk olie
  • 1 tsk salt
  • 2,5 dl durum hvedemel
  • ca. 5 dl hvedemel
  • 3 spsk surdej, behøver ikke være bageklar (Kan undlades)

Sådan gør du:

  1. Opløs gæren i lunket vand, og tilsæt herefter olie, salt og evt. surdej.
  2. Tilsæt durum hvedemelen først – den kan udelades, men melen giver pizzaen en ekstra sprødhed.
  3. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen godt
  4. Lad dejen hæve i én time.
  5. Forvarm ovnen på 250 gr. over/undervarme
  6. Del dejen i 2 stykker, og rul dejen ud,
  7. Kom ønsket fyld på og bag pizzaerne i 12-15 min.

Velbekomme!

Tip: Kom surdej i for at pizzaen bliver ekstra sprød og mere smag.
Kom pizzaen på grillen med en pizzasten. Sørg for at skrue helt op for varmen på grillen, lad stenen varme godt op (ca. 15 min), før du kommer pizzaen på. Grill pizzaen i ca. 7 minutter

Indlægsnavigation

Kransekage
Grove burgerboller

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik