Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Nem hjemmelavede rødkål

Antal: 2 store glas ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 1,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Til julebordet hører sig varm rødkål til, og det bliver bare lidt bedre, når man laver det selv! Lav den gerne et par dage før, den skal bruges.

Ingredienser

  • 1 kg rødkål
  • 2 dl lagereddike
  • 1,5 dl hyldebærsaft eller solbærsaft.
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk salt

Fremgangsmåde

  1. Snit rødkål i mindre tynde stykker
  2. Kom rødkålen og eddike i en gryde og lad det simre i 30 min.
  3. Når de 30 minutter er gået, tilføjes hyldebærsaft, sukker og salt, og lad det simre 30-45 minutter mere.
  4. Rødkålen puttes i et skjoldet glas/skål og sættes på køl, til den skal bruges.

Indlægsnavigation

Risalamande
Vaniljekranse

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik