Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Nem coleslaw

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2,5 time · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 1 hvidkål eller spidskål
  • 2-3 gulerødder eller revet gulerødder
  • 250 ml creme fraiche 
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1,5 spsk. dijonsennep 
  • Salt og peber
  • 2 spsk æblecidereddike 
  • 1 spsk. sukker 

Fremgangsmåde

  1. Riv gulerødder og læg dem til side og lad dem tørre i gerne 1 time. Du kan med fordel købe revet gulerødder, så du sparer tid.
  2. Snit herefter hvidkål.
  3. Bland herefter gulerødder og coleslaw sammen i en skål
  4. Tilføj herefter resten af ingredienserne i, og lad det trække igen i en time tid

Indlægsnavigation

Hyldeblomstsirup
Snobrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik