
Pers: 2-3 · Tid: ca 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
Nachos:
- Tortilla Chips
- Ost – vi brugte cheddar.
Salsa
- 7 små cherrytomater
- 5 spsk flåede tomater
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1/2 tsk stødt koriander – kan udelades.
- evt. chili
- Salt og peber
Guacamole:
- 2 avokadoer
- 1 spsk cremefraiche
- 2 fed presset hvidløg
- Salt og peber.
Sådan gør du:
- Start med at forvarme ovnen på 200 gr.
- Herefter laves salsaen, skær tomaterne ud i mindre stykker og kom det i en skål.
- Hak et rødløg fint, og pres et fed hvidløg og tilføj det i skålen.
- Hvis du ønsker at tilføje chili, skæret et ud i mindre stykker og tilføjes ligeledes i skålen.
- Tilsæt flåede tomater og koriander, og rør det godt sammen.
- Smag til med salt og peber
7. I et fad kommes chips i, og osten stryges ud over, og sæt dem i ovnen. De skal kun have så osten er smeltet, så hold øje med dem!
8. Til guacamolen kommes 2 avokadoer i en skål, sammen med de 2 fed hvidløg og cremefraiche, og blend massen med en stavblender. Smag til med salt og peber
– Har du ikke en stavblender, presses hvidløget og avokadoen moses med en gaffel.
Velbekomme! Server gerne med en skål creme fraiche – prøv evt. opskriften på vores veganske creme fraiche her.
[…] gerne med salsa, guacamole eller creme […]