Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Naanbrød

Pers: 4 ·  Arbejdstid: 30 min. ·   Tid i alt: 2 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 50 g smør ( gør den vegansk ved at bruge smørbar fra naturli)
  • 1 dl yoghurt naturel eller creme fraiche 
  • 2 dl lunken vand
  • 1 spsk. sirup
  • 1 tsk. salt
  • 450 g hvedemel
  • Olivenolie til stegning
  • Rosmarin og oregano til pynt

Fremgangsmåde

  1. Smelt smør og bland smør, yogurt og vand i en skål.
  2. Smuldr gæren i blandingen
  3. Tilsæt sirup og salt, og tilsæt herefter hvedemelen lidt ad gangen.
  4. Ælt dejen gerne i en røremaskine, dejen skal være lidt klistret.
  5. Lad dejen hæve i en skål i minimum 1 time men gerne længere.
  6. Når dejen har hævet færdigt deles dejen i 4 kugler.
  7. Rul dejene ud i cirkler, så de er ca. 1 cm tykke
  8. Prik nogle mindre huller i dejen, og drys rosmarin og oregano på brødene.
  9. Varm en pande med olie, og steg brødene ca. 2-3 minutter på hver side.

Indlægsnavigation

Frisk kartoffelsalat med asparges og brombær
Cornflakestoppe

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter301 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik