
Antal: 4 · Arbejdstid: 30 min · Tid i alt: 2 timer · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge:
- 25 g gær
- 50 g smør ( gør den vegansk ved at bruge smørbar fra naturli)
- 1 dl yoghurt naturel eller creme fraiche
- 2 dl lunken vand
- 1 spsk. sirup
- 1 tsk. salt
- 450 g hvedemel
- Olivenolie til stegning
- Rosmarin og oregano til pynt
Sådan gør du
- Smelt smør og bland smør, yogurt og vand i en skål.
- Smuldr gæren i blandingen
- Tilsæt sirup og salt, og tilsæt herefter hvedemelen lidt ad gangen.
- Ælt dejen gerne i en røremaskine, dejen skal være lidt klistret.
- Lad dejen hæve i en skål i minimum 1 time men gerne længere.
- Når dejen har hævet færdigt deles dejen i 4 kugler.
- Rul dejene ud i cirkler, så de er ca. 1 cm tykke
- Prik nogle mindre huller i dejen, og drys rosmarin og oregano på brødene.
- Varm en pande med olie, og steg brødene ca. 2-3 minutter på hver side
Velbekomme!
[…] indisk ret lavet på linser. Det kan nydes med en masse forskellig tilbehør herunder f.eks. raita, naanbrød eller måske med ris? Der er massere af forskellige muligheder kun fantasien sætter […]