Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Myntegele

Antal: 1 bæger ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 50 gram frisk mynte
  • 2 lime
  • 5,5 deciliter vand
  • 20 gram gul Melatin geleringspulver
  • 350 gram sukker
  • 1 tsk grøn frugtfarve
  • Atamon
  • Sylteglas

Fremgangsmåde

  1. I en gryde bringens vandet i kog.
  2. Imens skylles mynten og limefrugterne presses for saft.
  3. I gryden med det kogende vand tilføjes myntebladene og limesaften, som koges med i fem minutter.
  4. Myntebladene sies herefter fra vandet, hvorefter Melatin tilsættes væsken. Sørg for at røre rundt 20-30 sekunder.
  5. Tilsæt sukker og rør massen sammen i tre til fem minutter.
  6. Rør herefter den grønne frugtfarve i, for at opnå den samme smukke farve, som den du kender i butikkerne.
  7. Sylteglassene klargøres med atamon, følg anvisningen på pakken.
  8. Hæld din gele på glas og opbevar i køleskabet.

Indlægsnavigation

Hvid chokolademousse
Pickles

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter306 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik