Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Mexi Buddha Bowl

Pers: 3-4 ·  Arbejdstid: ca. 20 min. ·   Tid i alt: ca. 20 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • Ris til 4 personer.
  • 1 pk. hakket oksekød
  • 1 pose Texmex
  • 1 dåse Kidneybønner
  • Salat
  • Agurk
  • Peberfrugt
  • 2 dåser majs
  • Jalapenos
  • Syltede rødløg
  • 2 Avokadoer

Fremgangsmåde

  1. Kog risene efter anvisning på pakken
  2. Vask salat, agurk og peberfrugt
  3. Skær agurk og peberfrugt i mindre tern
  4. Steg kødet og tilføj Texmex
  5. Skyl kidneybønnerne og tilføj dem til kødet
  6. Når risene og kødet er færdigt er det tid til at anrette
  7. I dybe tallerkner tilføjes ris i bunden, herefter pyntes med de resterne ting.

Velbekomme, vi håber I bliver lige så vild med den, som vi er!

Indlægsnavigation

Sød kartoffel hummus
Knækbrød med surdej

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter295 Post(s)
  • Vegetarisk179 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik