Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Marcipan

Antal: 250g ·  Arbejdstid: 20 min. ·   Tid i alt: 20 timer · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 200 g smuttede mandler
  • 1,5 dl vand
  • 1 dl sukker

Fremgangsmåde

  1. Start med at smutte dine mandler.
  2. Lad nu sukker og vand koge i ca. 5 minutter under omrøring.
  3. Sukkerblandingen skal nu køle af. Det er meget vigtigt at du ikke røre i væsken mens den køler, da sukkeret ikke skal krystaliseres.
  4. Hæld mandlerne i en foodprocessor/blender og lad dem blende til mandlerne er helt fine.
  5. Bland nu 4 spsk af sukkermassen i mandelmelet.
  6. Ælt din marcipan og kom den på køl.

Indlægsnavigation

Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”
Havregrynskugler

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik