Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Mandelmælk

Antal: 1 Liter ·  Arbejdstid: 10 min. ·   Tid i alt: 10 min · Sværhedsgrad: Nem

Ingredienser

  • 40 g mandler
  • 1 liter vand
  • 1/2 tsk vaniljeekstrakt

Fremgangsmåde

  1. Mandlerne sættes i blød på køl natten over, men de må gerne stå i blød op til et par dage. 
  2. Hæld vandet fra og skyl dem grundigt. Det er valgfrit om man smutter mandlerne eller ej.
  3. Blend mandlerne med 1 dl. vand til du har en fint blendet masse, og tilføj derefter den resterende vand, og blend mælken igen.
  4. Sigt mandelmælken gennem et rent viskestykke, så du får en klar væske
  5. Tilføj herefter en smule vaniljeekstrakt, for at give mælken en god smag. 

Opbevares på køl.

Indlægsnavigation

Grødkage – morgenmadskage
Hjemmelavet Tahin

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Opskrifter302 Post(s)
  • Vegetarisk178 Post(s)
  • Vegansk100 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik