Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Dijon Sennep, Hvide asparges, Jackfruit, Løg, Opskrifter, Sirup, Sojayoghurt, Spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegansk jul, Vegansk påske, Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør, Vegetarisk Jul, Vegetarisk Påske, Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

MakrelFRIsalat

Pers: ·  Tid: min ·   Sværhedsgrad: Nem

Det skal du bruge:

  • 1 dåse jackfruit
  • 2 spsk. sojayoghurt
  • 2 spsk vegansk mayo – Eller du kan lave den selv, se opskriften her
  • 1 fint hakket løg
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk. sirup
  • 1/2 tsk. paprika
  • 1 tsk. dijon sennep
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1/2 tsk karry
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at hælde vandet fra jackfruiten, og skyl den.
  2. Skær den hård midte fra.
  3. Nuller/massér jackfruiten, så den trevler, og skyld den herefter igen
  4. På en pande steges den trevlede jackfruit i lidt olie i 5-8 min, og stil det herefter til side, så det kan køle af
  5. Hak løget fint, og kom alle ingredienserne i en skål og tilføj jackfruiten, og bland det godt sammen.
  6. Smag den herfter til med salt og peber, og vurder selv om du synes den mangler karry, hvidløg, sennep eller andet.

Velbekom, vi håber I kan lidt det

Indlægsnavigation

Prinsesseboller – Koldhævet rødbedeboller
Ratatouille – En fransk klassiker

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik