
Antal: 4 personer Tid: 40 min. Sværhedsgrad: Nem
Det skal bruge:
- 250 g macaroni
- 50 g smør eller margarine
- 4 spsk hvedemel
- 6 dl mælk
- 250 g cheddar ost (200 g til sauce, 50g til topping)
- Lidt muskatnød
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog din macaroni
- Smelt smør/margarine
- Herefter tilsættes hvedemelet, mens du røre godt heri.
- Tilsæt mælk lidt ad gangen under omrøring.
- Herefter tilsættes osten (200g) lidt efter lidt, mens du røre til saucen bliver tyk og cremet.
- Kom krydderierne i.
- Når macaronien er kogt hældes vandet fra og de kommes over i et ildfast fad.
- Hæld ostesaucen over macaronien og top med ost.
- Giv retten 25-30 min i ovnen ved 200 grader alm. ovn.
- Voila!