Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Morgenmad
    • Frokost
    • Aftensmad
    • Salater & tilbehør
    • Spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Bagværk
    • Smoothies, Juices & andre drikkevarer
    • Lækkerier
  • Vegetarisk
    • Vegetarisk om morgnen
    • Vegetarisk til frokost
    • Vegetarisk til aften
    • Vegetariske salater & tilbehør
    • Vegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Vegetarisk bagværk
    • Vegetariske lækkerier
  • Vegansk
    • Vegansk om morgnen
    • Vegansk til frokost
    • Veganske til aften
    • Veganske salter & tilbehør
    • Vegansk bagværk
    • Veganske spreads, pålæg & andet tilbehør
    • Veganske lækkerier
  • Inspiration
    • Højtider og helligdage
    • Vegetariske og veganske højtider og helligdage
    • Gæstemiddag
    • Rejseguide
  • Råvare indeks
  • Om os
    • Cookie- og privatlivspolitik
Æg, Andre højtider og helligdage, Andre vegetariske højtider og helligdage, Bagværk, Flormelis, Hindbær, Højtider, Hvedemel, Lækkerier, Mælk, Marcipan, Opskrifter, Piskefløde, Smør, Sukker, Vaniljesukker, Vegetar til højtider, Vegetarisk, Vegetarisk bagværk, Vegetariske lækkerier

Lyserød luksus fastelavnbolle med hindbær

Antal: 10 stk     ·    Arbejdstid: ca 45 min   ·   Tid i alt: 2 timer   Sværhedsgrad: Middel

Vandbakkelser:

  • 2,5 dl vand
  • 125 g smør
  • 2 dl hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 5 æg

Vaniljecreme: 

  • 1 æg
  • 2,5 dl mælk
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1/2 dl sukker
  • 2 spsk majsstivelse

Hindbær-remonce:

  • 1/2 dl frosne hindbær
  • 1 dl sukker
  • 50 g marcipan
  • 50 g smør

Hindbærflødeskum

  • 1/2 l piskefløde
  • 1/2-1 dl frosne hindbær

Pynt: Glasur, flormelis, krymmel, flødeskum eller andet

Sådan gør du:

Vandbakkelser:

  1. Forvarm ovnen til 200 grader alm ovn
  2. Kom vand og smør i en gryde og varm op til smørret er smeltet og det koger
  3. Imens vand og smør varmes op, piskes æg sammen i en anden skål
  4. Når vand og smør koger kommes alt mel i gryden på én gang mens der piskes på fuld styrke med en elmixer!
  5. Tilføj salt og sukker
  6. Tilføj æggene lidt ad gangen, mens der piskes
  7. Kom nu små klatter á én spsk af vandbakkelsesdejen på en bageplade med bagepapir
  8. Bages i ovnen i ca. 35 minutter – Lad være med at åbne ovnen til de er hævet og gyldne, ellers bliver de flade som pandekager 😉
  9. Lad dem køle af inden brug

Imens vandbakkelserne er i ovnen og køler af kan du forberede fyldet

Vaniljecreme:

  1. Mælken varmes i en gryde til 55-60 grader.
  2. Mens piskes æg, sukker, majsstivelse og vaniljesukker godt sammen i en anden skål.
  3. Rør nu mælken og æggeblandingen sammen i gryden og vaniljecremen varmes op, til den har den perfekte tykke konsistens.
    Tip: Husk at cremen tykner lidt når den bliver kold.

Hindbær-remonce:

  1. Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min
  2. Ælt hernæst sukker og marcipan godt sammen
  3. Tilføj smør og de opkogte hindbær
  4. Pisk godt sammen (nemmest med en elmixer)

Hindbærflødeskum:

  1. Start med at koge hindbærrene i ca. 1 min
  2. Pisk fløden til flødeskum (pas på det ikke skiller)
  3. Vend hindbærrene i flødeskummet og kom i en sprøjtepose med et tyl

Saml fastelavnsbollerne:

  1. Skær vandbakkelsen over
  2. Kom 1 spsk vaniljecreme og 1 tsk hindbær-remonce i midten på bund-delen af vandbakkelserne
  3. Sprøjt hindbærflødeskum rundt om vaniljecremen
  4. Kom toppen af vandbakkelserne på
  5. Pynt med flormelis, glasur, krymmel eller andet

Indlægsnavigation

Fastelavnsboller med vaniljecreme og hindbær-remonce
Bananbrød

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære Opskrifter

  • AftensmadAppetizerBaconOpskrifterPurløgSkinke

    Kanapé – Mini toast med skinke-bacon fyld

  • AftensmadBroccoliChampignonCherrytomaterFlødeHvidløgLøgMælkOpskrifterParmasanRevet mozzarellaSquashVegetariskVegetarisk til aften

    Nem pastaret m. grønsager og osteflødesovs

  • AubergineFrokostLøgNellikerOpskrifterSennepSirupSpreads, pålæg & andet tilbehørVeganer til højtiderVeganskVegansk frokostVegansk julVegansk påskeVegetar til højtiderVegetariskVegetarisk JulVegetarisk PåskeVegetarisk til frokostVegetariske spreads, pålæg & andet tilbehør

    Karrymarinerede Auberginer – Vegansk Karry”sild”

  • BlåbærChiafrøCitronHavregrynMælkMorgenmadOpskrifterPlantemælkSirupVaniljesukkerVeganskVegansk om morgnenVegetariskVegetarisk om morgnen

    Chia-havregrød

  • BagværkChiafrøFuldkornshvedemelGærHavregrynHonningHvedemelMorgenmadOpskrifterSirupVegansk bagværkVegansk om morgnenVegetarisk bagværkVegetarisk om morgnen

    De bedste koldhævede boller – og super nemme at lave

  • Opskrifter267 Post(s)
  • mail
  • instagram
  • facebook
  • youtube
  • pinterest
  • Vegetarisk159 Post(s)
  • Vegansk95 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2020 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik