
Pers: 3-4 · Arbejdstid: ca. 40 min. · Tid i alt: ca. 40 min · Sværhedsgrad: Nem
Ingredienser
- 500 g champignoner
- 1 dl grønne linser
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 2 dåse hakkede tomater
- 140 g tomatpure
- 1,5 dl grønsagsboulion
- 1 håndfuld frisk basilikum (evt. 3 tsk. tørret basilikum)
- Salt og peber
- Pasta til 4 personer.
- evt. chili og 1 1/2 tsk gærflager, for er mere ostet smag.
Fremgangsmåde
- Start med at rengøre champignonerne
- Hak champignonerne i en foodprocessor og steg dem derefter i en gryde til vandet er fordampet – dette kan godt tage lidt tid.
- Imens koges linser og pasta efter anvisning på pakkerne.
- Forbedres løg og hvidløg ved at snitte det i mindre tern
- Når vandet ved champignonerne er fordampet tilføjes lidt olie samt løg og hvidløg, og lad det stege nogle minutter
- Kom hakkede tomater, tomatpuré og grønsagsboulion heri og lad det koge op.
- Tilføj linserne, når de er kogt færdige.
- Til sidst tilføjes alle krydderier og lad det simre i 5 minutter.
- Smag til, og tilføj evt. flere krydderier, hvis du synes
Velbekomme! Server gerne med brød eller en god salat