
Antal: 2-3 personer · Tid: ca 20 min · Sværhedsgrad: Nem
Det skal du bruge
- Pasta
- 2 laksestykker
- 1 løg
- 1 hvidløg
- 6-8 cherrytomater
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 lille dåse tomatpuré – 70 g.
- 1/4 l fløde
- 1 håndfuld basilikum
- 1 tsk. chili
- Salt og peber
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken
- Steg laksen på panden, tjek vejledningen på pakken, men jeg gav d. 9 minutter på skindsiden og 2 minuter på den anden siden. Kom laksen på en tallerken, og træk laksen fra hinanden, så det bliver mindre stykker
- Hak løg og hvidløg fint og steg det på panden
- Hak herefter cherrytomaterne i halve
- Tilsæt fløden og hakkede tomater på panden, og rør det sammen
- Tilføj de flåede tomater
- Hak en håndfuld basilikum og tilføj det og tomater til retten
- Tilføj chili og laksen
- Smag til med salt og peber
Velbekomme!