Cookie- og privatlivspolitik
Mad & Lækkerier

@madoglaekkerier.dk

  • Forside
  • Opskrifter
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
    • Drikkevarer
  • Vegetarisk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Vegansk
    • Bagværk
    • Morgenmad
    • Aftensmad
    • Salater
    • Dip & andet tilbehør
    • Lækkerier
    • Højtider & helligdage
  • Andet
    • Om os
    • Rejseguide
    • Cookie- og privatlivspolitik
  • Råvare indeks

Kyllingefrikadeller med massere af grøntsager

Antal: 20 mellemstore  ·    Tid: ca 30 min   · Sværhedsgrad: Nem

Kyllingefrikadeller er en nem og lækker måde at få lidt flere grøntsager ind i hverdagen! Håber i kan lide dem!

Det skal du bruge: 

  • 170 g spelt
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 2 håndfulde spinat
  • 2 håndfulde rødspidskål (eller anden form for kål)
  • 10-12 champignon
  • 50-75 g fetaost
  • 2 æg
  • 500 g hakket kyllingefars
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Start med at koge din spelt.
  2. Hak løg, hvidløg, peberfrugt, kål, spinat, champignon og fetaost i en foodprocessor
  3. Tilføj æg, kyllingefars samt salt og peber og rør godt i din frikadellefars
  4. Steg frikadellerne på en pande ved middelvarme.
  5. Nyd dem!

Indlægsnavigation

Veganske bananpandekager
Spanske ris med rejer

Share your thoughts Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

  • Opskrifter339 Post(s)
  • Vegetarisk196 Post(s)
  • Vegansk112 Post(s)
  • Elara by LyraThemes
  • Copyright © 2021 MADOGLAEKKERIER.DK | Hosted ved Freshcase Support | Cookie- og privatlivspolitik
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med en tredjepart.OkPrivatlivspolitik